Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "rezultate"

Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

Një ditë më parë, rreth 40,000 maturantë iu nënshtruan provimit të gjuhës së huaj, të cilën e kanë pasur si gjuhë të parë në shkollë. Maturantët në të gjithë vendin

Lexo me Shume