Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rezoluta"

Miratohet rezoluta për Shqipërinë, PE: Problem korrupsioni

    Miratohet rezoluta për Shqipërinë, PE: Problem korrupsioni

Komisioni i Jashtëm i Parlamentit Europian ka miratuar rezolutën për Shqipërinë, ku thuhet se vendi ka bërë përmirësime sa u takon reformave që ka ndërmarrë, por mbetet ende problem korrupsioni.

Lexo me Shume