Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "rezerva ushqimore"

Gjermania-qytetarëve të saj: Mblidhni rezerva ushqimore në rast emergjence kombëtare

    Gjermania-qytetarëve të saj: Mblidhni rezerva ushqimore në rast emergjence kombëtare

Për herë të parë që pas Luftës së Ftohtë, qeveria gjermane i ka këshilluar qytetarët e saj që të nisin grumbullimin e rezervave ushqimore për përdorim të tyre në rast

Lexo me Shume