Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Republika e Surinamit"

Një shtet tjetër njeh pavarësinë e Kosovës

    Një shtet tjetër njeh pavarësinë e Kosovës

Pas një kohe të gjatë, pavarësia e Kosovës është njohur edhe nga një shtet tjetër. Bëhet fjalë për Republikën e Surinamit që bëhet shteti i 112 që njeh Kosovën, përcjell

Lexo me Shume