Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Renie ekonomike"

Basha: Është thelluar rënia ekonomike. Do t’u kthejmë shqiptarëve 1 mld euro çdo vit

    Basha: Është thelluar rënia ekonomike. Do t’u kthejmë shqiptarëve 1 mld euro çdo vit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka folur për rënien e besimit të biznesit dhe konsumatorëve në nivele rekord. Sipas tij, shkak i kësaj situate dramatike janë bërë kryeministri dhe

Lexo me Shume

BB për Shqipërinë: Rritje ekonomike nga betoni, rënie e konsumit për shkak të emigrimit

    BB për Shqipërinë: Rritje ekonomike nga betoni, rënie e konsumit për shkak të emigrimit

Në analizën e saj, Banka Botërore vlerëson rritjen ekonomike të shënuar në ekonominë shqiptare përgjatë 2015-s për shkak të hidrocentralit të Devollit, një rritje prej 2.6 për qind. Megjithatë, BB

Lexo me Shume