Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Reni"

Gruaja e Renit të Elbasanit, letër Ramës: Dua edhe unë pension si gruaja e Dr. Florit

    Gruaja e Renit të Elbasanit, letër Ramës: Dua edhe unë pension si gruaja e Dr. Florit

Në një letër drejtuar kryeministrit Rama, gruaja e Renit të Elbasanit kërkon që edhe familjes së saj t’i lidhet pension si në rastin e familjes së Dr. Florit. Ajo shkruan

Lexo me Shume