Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rekurs"

Gjykata i refuzon lirimin, lihet në burg ish-ministri Ksera

    Gjykata i refuzon lirimin, lihet në burg ish-ministri Ksera

Gjykata e Lartë ka refuzuar të lirojë nga burgu ish-ministrin e Punës në qeverisë “Berisha”, Spiro Ksera, i cili do të qëndrojë në burg deri në përfundim të hetimeve ndaj

Lexo me Shume