Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "rektore"

Dekretohen rektorët e rinj, Presidenti Nishani: Profesorati i triumfoi trysnisë së krimit

    Dekretohen rektorët e rinj, Presidenti Nishani: Profesorati i triumfoi trysnisë së krimit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, ka dekretuar sot rektorët e rinj të universiteteve në gjithë vendin. Në fjalën e tij, ai vlerësoi rezistencën e Profesoratit përballë trysnisë së

Lexo me Shume