Blitz

Tag "rektor"

Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

    Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

Një ditë pas zhvillimit të zgjedhjeve në universitete, njëri nga kandidatët për rektor në Universitetin e Mjekësisë, kërkon rinumërimin e votave. Sipas kandidatit Petrit Bara, duhen rivlerësuar 8 vota të

Read Full Article

(Ekskluzive) Klodeta Dibra: “Të kërcënuarit të mos fshihen, por të dalin me zë dhe figurë”

    (Ekskluzive) Klodeta Dibra: “Të kërcënuarit të mos fshihen, por të dalin me zë dhe figurë”

Që prej nisjes së garës për rektorin e ardhshëm të Universitetit të Tiranës, u vu re një jehonë e menjëhershme edhe mediatike. Sigurisht që rëndësia e këtij posti e justifikon

Read Full Article

Dyshime se kërcënoi kandidatin për rektor, policia shoqëron Emiliano Shullazin

    Dyshime se kërcënoi kandidatin për rektor, policia shoqëron Emiliano Shullazin

Pas deklaratave të ish-kryeministrit Sali Berisha se Emiljano Shullazi kishte kërcënuar kandidatin për rektor të UT-së, Mynyr Koni, policia ka kryer shoqërimin e Shullazit. Sipas Berishës, Shullazi ka kërcënuar kandidatin

Read Full Article

Përse studentët e Universitetit të Mjekësisë janë kundër zgjedhjeve në këtë Fakultet?

    Përse studentët e Universitetit të Mjekësisë janë kundër zgjedhjeve në këtë Fakultet?

Universitetet publike në Shqipëri, aktualisht janë duke u përballur me zgjedhjet e Senatit Akademik për pozicionet specific si Rektor, Dekan dhe anëtarë të Këshillit Akademik. Është folur shpesh për zgjedhje

Read Full Article