Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rekomandime"

Meta për reformën në drejtësi: Të ndjekim rekomandimet e ERALIUS

    Meta për reformën në drejtësi: Të ndjekim rekomandimet e ERALIUS

Gjatë konferencës “Drejtësia në udhëkryqin e transformimit” me studentet e Universitetit “Luarasi”, kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, theksoi rëndësinë e mbylljes së procesit të reformës në drejtësi përpara

Lexo me Shume