Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "reklama"

Google shfrytëzon Apple për reklamat e tij

    Google shfrytëzon Apple për reklamat e tij

Apple është përzgjedhur nga dy konkurrentet e saj më të mëdha. Mësohet se Google dhe Microsoft (MSFT Tech30) janë duke përdorur disa nga mekanizmat e Apple-it (AAPL, Tech30) për të

Lexo me Shume