Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Rei Charls"

Transformimi i jashtëzakonshëm i Rozana Radit. Ja ndërhyrja e radhës!

    Transformimi i jashtëzakonshëm i Rozana Radit. Ja ndërhyrja e radhës!

Herë pas here Rozana Radi bën ndryshime rrënjësore. Një herë me flokë të kuqe, një herë bjonde, një herë çokollatë. Një herë me tualet e njëherë pa tualet. Por ndryshimi 

Lexo me Shume