Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Refugjatet"

Angelina Jolie mbi krizën e refugjatëve: “Alarmante! 1 në 122 njerëz në botë, është aktualisht pa strehë!”

    Angelina Jolie mbi krizën e refugjatëve: “Alarmante! 1 në 122 njerëz në botë, është aktualisht pa strehë!”

Angelina Jolie-Pitt, ka mbajtur para disa minutash një fjalim në një event të organizuar nga Kombet e Bashkuara për krizën e refugjatëve. Jolie e ka nisur fjalën e saj duke

Lexo me Shume

Ministrja norvegjeze përjeton një moment si refugjate, rrjetet sociale e ironizojnë

Ministrja norvegjeze përjeton një moment si refugjate, rrjetet sociale e ironizojnë

Sylvi Listhaug është ministrja e Norvegjisë për Integrimin dhe Emigrimin, e cila i përket Partisë Progresive të Djathtë. Ajo është e para që e mban këtë pozicion që prej themelimit

Lexo me Shume

Kryeministri për krizën e refugjatëve: Vendi ynë s’është heroi shpëtimtar i Europës

    Kryeministri për krizën e refugjatëve: Vendi ynë s’është heroi shpëtimtar i Europës

Një çështje që vijon të përflitet është kriza e refugjatëve dhe roli i Shqipërisë në të. I pyetur nga gazetari Sokol Balla lidhur me qëndrimin e Qeverisë Shqiptare në këtë krizë

Lexo me Shume

“Transit Albania dhe Italia” udhëzon refugjatët si të shfrytëzojnë Shqipërinë

    “Transit Albania dhe Italia” udhëzon refugjatët si të shfrytëzojnë Shqipërinë

Faqja “Transit Albania dhe Italia” në rrjetin social Facebook, e cila ka gati 27 ditë që është krijuar, është bërë edhe më e njohur gjatë 24 orëve të fundit. Ajo

Lexo me Shume

Ban Ki-moon: Për refugjatët nevojitet solidaritet global!

    Ban Ki-moon: Për refugjatët nevojitet solidaritet global!

Kriza e refugjatëve është një ndër problemet më të mëdha me të cilat po përballet sot Europa dhe jo vetëm. Për këtë ka folur sot sekretari i Përgjithshëm i Kombeve

Lexo me Shume