Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "reforme"

Parlamenti francez gati për të ndaluar ligjërisht punën jashtë orarit

    Parlamenti francez gati për të ndaluar ligjërisht punën jashtë orarit

E keni bezdi kur kontrolloni email-in e punës në fundjavë, pas punës apo në pushime? Epo, Franca është vendi i duhur për ju ku mund të punoni! Reforma e punës

Lexo me Shume

KQZ për dekriminalizimin: Vetëm 13% e zyrtarëve kanë dorëzuar formularin

    KQZ për dekriminalizimin: Vetëm 13% e zyrtarëve kanë dorëzuar formularin

Të gjithë zyrtarëve u është bërë me dije paraprakisht se duhet të plotësojnë një formular deklarimi për të vazhduar më tej me reformën e dekriminalizimit. Afati i fundit për dorëzimin e

Lexo me Shume