Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "reforma"

Kushtetuta e re hyn sot në fuqi, reforma ende e paplotësuar

    Kushtetuta e re hyn sot në fuqi, reforma ende e paplotësuar

Ndryshimet kushtetuese që u miratuan unanimisht më 22 korrik, hyjnë së fundmi në fuqi. Botimi i ndryshimeve kushtetuese në Fletoren Zyrtare erdhi një ditë pas presidenti i Republikës, Bujar Nishani,

Lexo me Shume

Zbardhet procesverbali i së hënës, ja për çfarë u ra dakord

    Zbardhet procesverbali i së hënës, ja për çfarë u ra dakord

Procesverbali zyrtar i mbledhjes të së hënës duket se hedh poshtë pretendimet e Partisë Demokratike se çështja e votimit për katër institucionet e drejtësisë është dakordësuar nga grupi negociator i

Lexo me Shume

Rama: Shkretia shekullore nuk sjell më shumë bukë

    Rama: Shkretia shekullore nuk sjell më shumë bukë

Gjatë prezantimit të Akademisë Politike në Partinë Socialiste, kryeministri Rama e njëherazi kreu i kësaj partie, foli për reformat e ndërmarra që kanë rezultuar të suksesshme dhe përpjekjet për t’i

Lexo me Shume

Nishani me Tusk: Shqipëria, e vendosur në përmbushjen e detyrimeve ndaj BE-së

    Nishani me Tusk: Shqipëria, e vendosur në përmbushjen e detyrimeve ndaj BE-së

Gjatë një konference të përbashkët me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bujar Nisahni, kreu i Këshillit të Europës, Donald Tusk, foli për rëndësinë e ndërmarrjes së reformave në Shqipëri me

Lexo me Shume

ERE zbulon suksesin e rremë të OSHEE-së, 14 mln € më tepër borxh në 2015-n

    ERE zbulon suksesin e rremë të OSHEE-së, 14 mln € më tepër borxh në 2015-n

Një raport vjetor i Entit Rregullator të Energjisë, i depozituar në Kuvend, ka zbardhur borxhin e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike gjatë vitit të kaluar. Pavarësisht reformës së ndërmarrë

Lexo me Shume

“Washington Times”: Në interes të SHBA-ve të forcojë aleancën me Shqipërinë

    “Washington Times”: Në interes të SHBA-ve të forcojë aleancën me Shqipërinë

“Washington Times” i kushton një artikull të veçantë vendit tonë, me titull “Zëri moderator i Shqipërisë”. Gazetari Jason Katz përshkruan fillimisht Europën e fundit të shekullit të XX-të, pas përmbysjes

Lexo me Shume

Rama: Nuk do të isha këtu, do të isha duke dhënë leksione magjie…

    Rama: Nuk do të isha këtu, do të isha duke dhënë leksione magjie…

Kryeministri Rama është i ftuar në emisionin e gazetares Ilva Tare në “Ora News” për të folur mbi aktualitetin politik dhe se çfarë është duke bërë qeveria për të përmirësuar

Lexo me Shume