Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "recete"

Sekreti i shijes së përsosur të mishit të qengjit

    Sekreti i shijes së përsosur të mishit të qengjit

Mishi i qengjit është zakonisht i preferuar për gjithë vitin, por sidomos në raste festash. Kur shohim qengja të vegjël kuptojmë që ka ardhur pranvera, jo më kot ekzistojnë edhe

Lexo me Shume