Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "realitet"

Paradoksi i ditëve tona përmes fotove

Paradoksi i ditëve tona përmes fotove

“Çfarë është një individ? Çfarë është shoqëria? Ku jemi duke shkuar?”, janë disa prej pyetjeve që karikaturisti polak Paweł Kuczynski parashtron në punën e tij. Ilustrimet e tij interesante kanë

Lexo me Shume

Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

    Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

Artisti polak, gjithashtu dhe bashkëthemelues i Morski Studio, krijon imazhe sureale me kuptim të fshehtë. Ai është diplomuar nga Fakulteti i Dizajnit për degën “Dizajn i Ambienteve të Brendshme” dhe

Lexo me Shume