Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "racisem"

Fytyra e re që do të zëvendësojë presidentin amerikan në kartëmonedhën 20$

Fytyra e re që do të zëvendësojë presidentin amerikan në kartëmonedhën 20$

Pak kohë më parë, qeveria e SHBA-së hapi sondazhin për të votuar dhe, sigurisht, për të sugjeruar emrat që do të zëvendësonin disa nga fytyrat aktuale në kartëmonedhat 5$, 10$

Lexo me Shume