Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "qeveri"

Qeveria egjiptiane: “Fajin e ka Tomi dhe Jerry”

    Qeveria egjiptiane: “Fajin e ka Tomi dhe Jerry”

Në një deklaratë për shtyp, qeveria egjiptiane ka fajësuar zyrtarisht filmat me kartonë dhe veçanërisht “Tom and Jerry”-in për influencim negativ te publiku dhe nxitje të dhunës. Akuza ka ardhur

Lexo me Shume