Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "qente"

Thirrje e studiuesve: Njerëz, ndaloni së përqafuari qentë tuaj!

    Thirrje e studiuesve: Njerëz, ndaloni së përqafuari qentë tuaj!

Me lëkurën e tyre të butë, shikimin paqësor dhe lëvizjet e një fëmije, qentë kanë lindur për t’u përqafuar. Duket se i gjithë rrugëtimi i qenve, që prej ardhjes së

Lexo me Shume