Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "qendra mjekesore"

Beqaj inspekton qendrat shëndetësore: Ofrojmë shërbim 24 orë në 7 ditë

    Beqaj inspekton qendrat shëndetësore: Ofrojmë shërbim 24 orë në 7 ditë

Gjatë inspektimit të kryer në disa qendra shëndetësore në zonën e Durrësit, Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, u shpreh se këto urgjenca mjekësore kanë tashmë më shumë barna mjekësore dhe

Lexo me Shume