Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "qarkullim"

Banka Qendrore Europiane zbulon kartmonedhën e re 50€, ja kur do të hyjë në qarkullim

    Banka Qendrore Europiane zbulon kartmonedhën e re 50€, ja kur do të hyjë në qarkullim

Një kartmonedhë e re 50€ pritet të hyjë në qarkullim. Banka Qendrore Europiane ka njoftuar së fundmi se kartmonedha e re do të hyjë në qarkullim më 4 Prill 2017.

Lexo me Shume