Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Qarku"

Zgjedhjet parlamentare, ja lista e 35 degëve të PD ku do të zgjidhen kryetarët e rinj

    Zgjedhjet parlamentare, ja lista e 35 degëve të PD ku do të zgjidhen kryetarët e rinj

Ende një vit nga zgjedhjet parlamentare, Partia Demokratike pritet të rikonstruktojë më shumë se gjysmën e degëve të saj. Vendimi për shtimin e të paktën 14 degëve të reja është

Lexo me Shume