Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Putin"

Emir Kusturica: “Festivali i Kanës e refuzoi filmin tim sepse unë mbështes Putinin”

    Emir Kusturica: “Festivali i Kanës e refuzoi filmin tim sepse unë mbështes Putinin”

Prodhuesi serb i filmave, Emir Kusturica, ka thënë se filmi i tij i fundit është bllokuar nga pjesëmarrja në festivalin e filmit në Kanë sepse ai është një nga mbështetësit

Lexo me Shume