Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "pune"

Këto zakone do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë në punë

    Këto zakone do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë në punë

Të gjithë duan të ndihen mirë në punë, aq më pak kur dita juaj është shumë e zënë, sa të ndjerit mirë mund t’ju duket gati e pamundur. Megjithatë, ka

Lexo me Shume

Parlamenti francez gati për të ndaluar ligjërisht punën jashtë orarit

    Parlamenti francez gati për të ndaluar ligjërisht punën jashtë orarit

E keni bezdi kur kontrolloni email-in e punës në fundjavë, pas punës apo në pushime? Epo, Franca është vendi i duhur për ju ku mund të punoni! Reforma e punës

Lexo me Shume

Punë me orar të zgjatur? Më mirë jo!

    Punë me orar të zgjatur? Më mirë jo!

Ne gjithmonë kemi pohuar se puna jashtë orarit është tepër e dëmshme jo vetëm për shëndetin tonë fizik, por edhe atë mendor e social. Por pse-në e këtij pohimi na

Lexo me Shume

5 sekrete për të bindur shefin se ju duhet një rritje rroge

    5 sekrete për të bindur shefin se ju duhet një rritje rroge

Jeni duke punuar shumë? Jo, prisni, ndoshta po punoni më tepër dhe me orar të zgjatur? Keni menduar se keni nënshkruar një kontratë me orar fiks, e cila nuk kërkonte

Lexo me Shume