Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pulitzer"

Çmimet Pulitzer – triumfon “Hamilton” në kategorinë e dramës

    Çmimet Pulitzer – triumfon “Hamilton” në kategorinë e dramës

Ashtu si çdo vit, edhe për 2016-n janë shpërndarë çmimet Pulitzer në 21 kategoritë përkatëse. Jehonën më të madhe e pati fitorja e një muzikali në kategorinë e dramës. Është

Read Full Article