Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pula"

Ne hamë atë që shkelet me këmbë

    Ne hamë atë që shkelet me këmbë

Tregtimi i produkteve ushqimore jashtë standardit është një çështje që gjithmonë ka shkaktuar debate mes autoriteteve përgjegjëse dhe konsumatorëve të shqetësuar. Pamjet në këtë video të publikuara nga faqja “Shëndeti”

Lexo me Shume