Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "provimi i certifikimit"

Provimi i certifikimit për mjekët, kushtet dhe datat kur do të zhvillohet

    Provimi i certifikimit për mjekët, kushtet dhe datat kur do të zhvillohet

Mjekët, stomatologët dhe farmacistët që nuk kanë plotësuar kreditet për të vijuar punën, do t’i nënshtrohen sërish provimit të certifikimit që do të zhvillohet gjatë datave 3-7 tetor. Për të

Lexo me Shume