Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "provime"

Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i Gjuhë-Letërsisë, AKP publikon skemat e vlerësimit

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka bërë publike skemat e vlerësimit për provimin dytë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhë-Letërsisë, i cili u zhvillua ditën e sotme. Këtij provimi iu nënshtruan

Lexo me Shume

5 “zakonet” qesharake që bëni përpara një provimi

5 “zakonet” qesharake që bëni përpara një provimi

Të gjithë e kemi kaluar të paktën njëherë atë fazën stresuese përpara një provimi. Pjesa më e vështirë është organizimi dhe vullneti për t’u ulur e për të studiuar. Mirëpo,

Lexo me Shume