Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "prova"

Artan Hoxha: Nuk ishte vetëvrasje. Prova për ekzekutimin e ish-ushtarakut

    Artan Hoxha: Nuk ishte vetëvrasje. Prova për ekzekutimin e ish-ushtarakut

Gazetari Artan Hoxha njoftoi se do të zbardhë disa të vërteta të një krimi të shënuar pak ditë më parë. Ai ka udhëtuar në periferi të Tiranës, në fshatrat mes

Lexo me Shume