Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "propozimi"

(Video) E tmerron duke e rrëmbyer, pastaj i propozon për martesë

(Video) E tmerron duke e rrëmbyer, pastaj i propozon për martesë

Një grua mendoi se po grabitej nga një bandë në Lousville, kur në fakt i dashuri i saj e kishte planifikuar rrëmbimin në funksion të një propozimi për martesë. Taylor

Lexo me Shume