Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pronesia"

Reforma në drejtësi, protestueset: Nesër do lyhemi me benzinë

    Reforma në drejtësi, protestueset: Nesër do lyhemi me benzinë

Në ambientet e jashtme të parlamentit ku po zhvillohet seanca vendimtare për reformën në drejtësi, tre gra i bëjnë thirrje partive politike që të votojnë reformën në drejtësi. Duke besuar

Lexo me Shume

(VIDEO) Të afërmit e Nishanit grabisin pronat, vendimi i marrë nga një përmbarues i dënuar

    (VIDEO) Të afërmit e Nishanit grabisin pronat, vendimi i marrë nga një përmbarues i dënuar

Një konflikt për pronën në Durrës ka përfshirë 120 familje, të cilat nuk kanë mundur të regjistrojnë pronën pranë Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Durrës. Fillesa e

Lexo me Shume