Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Produktivitet"

6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

    6 zakone që njerëzit më produktivë kryejnë çdo ditë

Ju duket sikur nuk bëni mjaftueshëm? Sipas një studimi në SHBA, njerëzit punojnë mesatarisht 45 orë në javë, ku 17 prej tyre konsiderohen si joproduktive. Ne të gjithë duam të

Lexo me Shume