Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Prodhimi"

Ne hamë atë që shkelet me këmbë

    Ne hamë atë që shkelet me këmbë

Tregtimi i produkteve ushqimore jashtë standardit është një çështje që gjithmonë ka shkaktuar debate mes autoriteteve përgjegjëse dhe konsumatorëve të shqetësuar. Pamjet në këtë video të publikuara nga faqja “Shëndeti”

Lexo me Shume

(FOTO) Skandaloze, ja si prodhohen lëngjet e frutave që konsumojmë

    (FOTO) Skandaloze, ja si prodhohen lëngjet e frutave që konsumojmë

Disa foto të shpërndara së fundmi në rrjetet sociale tregojnë qartazi prodhimin në kushte skandaloze të lëngjeve të frutave që ne konsumojmë. Çdo ditë ne konsumojmë ushqime dhe lëngje, pa

Lexo me Shume