Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "procesi i integrimit"

Çelet Shkolla verore Europiane

    Çelet Shkolla verore Europiane

Me nismë të Këshillit Kombëtar të Integrimit është zhvilluar ditën e sotme ceremonia për çeljen e Shkollës verore Europiane. Gjatë takimit në ambientet e Kryesisë së Kuvendit, kryetarja e këshillit,

Lexo me Shume