Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Proces"

Drafti i reformës në drejtësi s’përfshihet në kalendarin 3 javor të Kuvendit

    Drafti i reformës në drejtësi s’përfshihet në kalendarin 3 javor të Kuvendit

Konferenca e Kryetarëve ka miratuar ditën e sotme kalendarin 3-javor pa përfshirjen e draftit të reformës në drejtësi, pavarësisht apelit të ndërkombëtarëve për përmbylljen e reformës brenda qershorit. As takimi

Lexo me Shume

Meta për reformën në drejtësi: Të ndjekim rekomandimet e ERALIUS

    Meta për reformën në drejtësi: Të ndjekim rekomandimet e ERALIUS

Gjatë konferencës “Drejtësia në udhëkryqin e transformimit” me studentet e Universitetit “Luarasi”, kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, theksoi rëndësinë e mbylljes së procesit të reformës në drejtësi përpara

Lexo me Shume