Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "privatesi"

11 gjërat që nuk duhet t’i bëni kurrë në Facebook

11 gjërat që nuk duhet t’i bëni kurrë në Facebook

  Një nga problemet më shqetësuese të përdoruesve të rrjetit social Facebook është privatësia: profile të vjedhura, foto të marra pa leje, materiale filmike, qofshin këto zanore apo pamore, qarkullojnë

Lexo me Shume

Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

    Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

Një projekt përsa i përket sigurisë dhe privatësisë, e ka bërë kompaninë e Whatsapp të punojë për më shumë se një vit e gjysmë për t’i ofruar të gjithë përdoruesve

Lexo me Shume