Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Prinderit"

Drogë gjatë party-t në shtëpi, 17-vjeçari vret prindërit pasi u përpoqën ta disiplinonin

Drogë gjatë party-t në shtëpi, 17-vjeçari vret prindërit pasi u përpoqën ta disiplinonin

Një 17-vjeçar nga Eclectic, qytet në Alabama, akuzohet për vrasjen e dy prindërve të tij, pasi këta të fundit u përpoqën ta disiplinojnë pas shthurjes që u vu re në

Lexo me Shume

Shkup, mësuesja detyron nxënësit të vizatojnë logon e BDI-së

    Shkup, mësuesja detyron nxënësit të vizatojnë logon e BDI-së

Gjatë një ore mësimi të zhvilluar në shkollën fillore “Imri Elezi” në Shkup, me temën “Simbolet e Bashkësisë Lokale”, mësuesja i ka detyruar nxënësit e klasës së katërt të vizatojnë

Lexo me Shume