Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "prinderimi"

10 gjëra që duhet t’ia mësoni patjetër fëmijës tuaj

    10 gjëra që duhet t’ia mësoni patjetër fëmijës tuaj

Mundeni të rendisni të gjitha gjërat që fëmija juaj duhet të dijë përpara se ai të quhet mjaftueshëm i rritur? Sigurisht që është e pamundur, jo më kot duhen 18

Lexo me Shume

10 “fajet” e pafajshme që bën çdo prind

    10 “fajet” e pafajshme që bën çdo prind

Prindërimi nuk është aspak i lehtë, sidomos në fazat e para kur sapo jeni bërë prindër dhe bota juaj ka marrë një tjetër pamje. Sigurisht, pavarësisht dëshirës tuaj për të

Lexo me Shume

Prindërit e kanë një fëmijë të preferuar, pavarësisht se nuk e thonë

    Prindërit e kanë një fëmijë të preferuar, pavarësisht se nuk e thonë

Për një kohë të gjatë, prindërit ju kanë thënë një gënjeshtër të bardhë të domosdoshme. Besojmë se ju ka ndodhur që edhe nëse keni qenë apo jeni fëmija me nota

Lexo me Shume