Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "prinderim"

Mos ua thoni kurrë këto gjëra nënave të reja!

Mos ua thoni kurrë këto gjëra nënave të reja!

1. “A fle shumë fëmija yt?” ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Përgjigjja në përgjithësi është jo. Pse po pyesni? Bebet e vogla nuk mund të flenë përgjatë

Lexo me Shume

7 këshilla për të kthyer humorin e fëmijës tuaj

7 këshilla për të kthyer humorin e fëmijës tuaj

1. Lavdërojeni fëmijën tuaj ◄ Back Next ► Picture 1 of 7 Kur fëmijët qajnë pa ndonjë arsye, kujtoni se kanë nevojë për vëmendje. Kështu që gjeni diçka që ata

Lexo me Shume

Vështirësi për t’i mësuar fëmijëve tuaj uturakun? Edhe VIP-at e kanë përjetuar po njësoj!

Vështirësi për t’i mësuar fëmijëve tuaj uturakun? Edhe VIP-at e kanë përjetuar po njësoj!

1. Angelina Jolie ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Sigurisht që ajo është një nga figurat më të famshme botërore por Angelina Jolie thotë se momentet si heqja

Lexo me Shume

Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

    Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

Fjala ‘mama’ nuk është një fjalë që ne mund ta demostrojmë fizikisht në shtëpinë tonë, kjo sepse familja jonë nuk ka pamjen që zakonisht jemi mësuar. Në jemi dy meshkuj,

Lexo me Shume