Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "princeshe"

Nuk dua të jem princeshë. Unë dua të punoj!

Nuk dua të jem princeshë. Unë dua të punoj!

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 4   Prej shumë kohësh, vajzat janë mësuar të ëndërrojnë të bëhen princesha, por nisma e Beckie Thompson ka vendosur ta ndryshojë

Lexo me Shume