Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "pranvere"

Si t’i hiqni qafe mizat e dheut brenda natës

    Si t’i hiqni qafe mizat e dheut brenda natës

Me ardhjen e pranverës, për shumë njerëz nis dhe bezdia ndaj mizave të dheut, pasi në këtë periudhë ato shfaqen në masë. Ato gjejnë vendet më të zakonshme, si dhe

Lexo me Shume