Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pranimi"

Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

    Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

Universiteti i Arteve ka publikuar kriteret e pranimit në master për kandidatët që duan të vazhdojnë studimet master. Pranimet në Fakultetin e Artit Skenik, të Arteve të Bukura dhe të

Lexo me Shume

Historike, Kosova anëtarësohet në UEFA

    Historike, Kosova anëtarësohet në UEFA

Vendimi i Kongresit të UEFA-s shkruan historinë për futbollin e Kosovës! Fillimisht, mediat kosovare raportuan lajmin e keq për Kosovën, e cila humbte gjasat për pranim për shkak të mos

Lexo me Shume

Kosova në UEFA, presidenti i FFK: Pritet vetëm konfirmimi

    Kosova në UEFA, presidenti i FFK: Pritet vetëm konfirmimi

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës të Futbollit të Kosovës, Eroll Salihu, mendon se Kosova do të pranohet në UEFA. Kërkesa e Kosovës për pranimin, pritet që të shqyrtohet në punimet

Lexo me Shume