Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Praktika"

I riu në Afganistan kërcënohet me vdekje sepse mbron të drejtat e femrave

    I riu në Afganistan kërcënohet me vdekje sepse mbron të drejtat e femrave

Një mësues i ri në Afganistan është kërcënuar me vdekje edhe nga të afërm të tij për shkak se ka vendosur të luftojë traditën e lashtë të familjeve që i

Lexo me Shume

Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

    Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ka publikuar ditën e sotme listën me rreth 140 kandidatë që nuk kanë mundur të kalojnë me sukses provimin e praktikës, por që do munden

Lexo me Shume