Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "pozicion"

Thyhet miti: Ky qëndrim pas seksit nuk ju ndihmon të mbeteni shtatzënë

    Thyhet miti: Ky qëndrim pas seksit nuk ju ndihmon të mbeteni shtatzënë

Mbajtja e këmbëve në ajër pas përfundimit të aktit seksual nuk është një pozicion që ndihmon fertilitetin, sikundër është menduar deri sot. Nga studimet më të fundit, mjekët rrëzojnë këtë

Lexo me Shume