Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Posta Shqiptare"

Blerjet online, Posta Shqiptare refuzon të përgjigjet. Ja ç’mendojnë konsumatorët

    Blerjet online, Posta Shqiptare refuzon të përgjigjet. Ja ç’mendojnë konsumatorët

Vendimi i miratuar nga Këshilli i Ministrave me kërkesë të ministrisë së Financave, për uljen e kufirit të pataksueshëm në 22 euro për blerjet online, nuk është pritur mirë nga

Lexo me Shume