Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "portret"

28 portretet e Festivalit të Kanës

    28 portretet e Festivalit të Kanës

Fotografi Stephan Vanfleteren sjell 28 portretet e disa personaliteteve të pranishëm në Festivalin e Kanës gjatë kohëzgjatjes së këtij eventi. Fotografitë janë publikuar në rrjetet sociale të “Le Monde”. Shfletoni

Lexo me Shume

17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

    17 mënyra fantastike për të realizuar portretin e familjes tuaj

Çdo familje, e madhe apo e vogël në numër duhet të ketë një portret familjar. Ky portret jo domosdoshmërisht duhet të jetë në formën e një fotografie, sepse me kalimin

Lexo me Shume