Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Pornografi"

Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

    Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

Raporti i fëmijëve me internetin është një temë që vijon të shkaktojë debate aq sa dhe shqetësim si në vendin tonë edhe në botë. Nga disa anketa dhe studime të

Lexo me Shume

Pornografia, një “epidemi”! Ja cili shtet e ka ndaluar…

    Pornografia, një “epidemi”! Ja cili shtet e ka ndaluar…

Ndodh edhe kështu! Shteti i Utah në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e ka cilësuar pornografinë si një rrezik të madh ndaj shëndetit publik. Sipas asaj që shruan BBC, ky

Lexo me Shume