Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Poligamia"

(Video) Pastori gjerman që ka 2 gra: Mëkat? E pranon edhe Bibla!

    (Video) Pastori gjerman që ka 2 gra: Mëkat? E pranon edhe Bibla!

Thom Miller, pastori 61-vjeçar, jeton i lumtur me 2 gra dhe mendon se poligamia është e pranuar edhe nga shkrimet e shenjta. Ai tashmë bashkëjeton me Belindan 44-vjeçare dhe me

Lexo me Shume