Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Polifoni"

Pjesëmarrëse në Bienalen e Venecias, Shqipëria prezantohet ndryshe

    Pjesëmarrëse në Bienalen e Venecias, Shqipëria prezantohet ndryshe

Shqipëria do të marrë pjesë në Bienalen e Venecias, duke u prezantuar në një mënyrë inovative me projektin e titulluar “Të kam lënë mallin”. Katër grupe polifonike shqiptare janë pjesë

Lexo me Shume